SG Mod

Public => Map Making => Topic started by: Lioness on August 16, 2008, 10:36:24 AM



Title: Help - my Nile isn't working!
Post by: Lioness on August 16, 2008, 10:36:24 AM
I thought I would have another look at Nile and try and suss it out a bit more, but after double clicking on Nile shortcut, some of it came up and a box came up telling me to browse for file.  What file was I supposed to be looking for, there was nothing in the given list connected with Nile and a map I had started with Nile has now dissapeared out of my Jo SG file.

What has happened and how can I get Nile working properly again so I can try again?

I'm prepared to give Nile a chance but up to now, after using Med for so long, I am finding Nile very difficult to work with.

Can somebody please help me?

Thanks  :)


Title: Re: Help - my Nile isn't working!
Post by: OldMan. on August 16, 2008, 10:54:15 AM
I guess Nile didn't told you to browse for file, Nile told you to browse to the Resource Directory. the correct directory is your JO folder, after this pop up the MOD selection so far a mod is installed.
I hope you updated Nile.
all about Nile you can get on http://nile.ecalpon.com.


Title: Re: Help - my Nile isn't working!
Post by: Lioness on August 16, 2008, 03:51:11 PM
My Nile was fully set up and working, Luke helped me to set it up, now suddenly it doesn't work and I haven't touched it.  I'm totally lost as for what to do now  :(

Thanks anyway.


Nile is working ok now - did as you said Oldman.  Many thanks  :)


Title: Re: Help - my Nile isn't working!
Post by: chopperprop on August 25, 2013, 03:14:29 PM
I guess Nile didn't told you to browse for file, Nile told you to browse to the Resource Directory. the correct directory is your JO folder, after this pop up the MOD selection so far a mod is installed.
I hope you updated Nile.
all about Nile you can get on http://nile.ecalpon.com.

I have also been trying to get NILE little helper to work but it takes me to a broken link when trying to verify the file . an suggestions ?


Title: Re: Help - my Nile isn't working!
Post by: Luke Nadewalker on September 11, 2013, 04:43:58 PM
you resurected a 5 year old thread bud. Probably would have been best to start a new thread.

try here : http://nile.dfreload.com/ for answers


SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal